Dag 149 (7. august 2020):

I morgen skal jeg på fest, og i dag kom myndighetene med nye reguleringer som gjør at det kommer til å bli mye billigere enn det ellers ville ha blitt. Fra og med natt til søndag, må nemlig alkoholserveringen stenges senest ved midnatt, og det gjør at vi tre som planlegger og møtes, i stedet for å dra ut, forblir hjemme hos festarrangøren. Personlig synes jeg det er helt fint. Tidligere i seng, medfører mindre andre omkostninger også, dagen derpå.
For utesteder, kultur- og idrett er dagens beskjed fra myndighetene en trist affære. Teaterforestillinger, konserter, fotballkamper m.v. kan fortsatt kun arrangeres for maksimalt 200 personer. Det gjør nok sitt til at for eksempel eliteserien 2020 kommer til å gjennomføres så å si uten tilskuere tilstede og med en inngang til 2021 som sannsynliggjør at det heller ikke da vil være mulig å gå på kamp. Spørsmålet blir da; Hvem vil da betale for sesongkort i 2021? Dette ble en meget, meget kostbar og tøff dag for mange.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.