Dag 145 (3. august 2020):

Jeg har begynt å høre på en bok som heter «Som pesten» og som er skrevet i 2018. Selv om jeg til nå ikke har gjort ferdig mer enn en drøy sjettedel, er den rett og slett ikke til å tro. Handlingen foregår i Europa, og det hele starter med at noen mennesker som har tett kontakt med dyr, plutselig begynner å føle seg syke, etter hvert veldig syke. Sykdommen arter seg som influensa, men som etter en stund går over til å angripe lungene. Folk begynner å dø. WHO venter lenge med å gå ut med informasjon fordi de er redde for å skape panikk blant folk, og de store nasjonene er fra starten av allerede tidlig på ballen for å plassere skylden for utbruddet på politisk riktig sted.
Jeg gjentar; Denne boka er skrevet i 2018. Er det mulig å treffe spikeren mer på hodet med det som for to år siden fremstod som en fremtidsfiksjon?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.