Dag 144 (2. august 2020):

Det er igjen «all time high» for antall nye smittede i verden på en dag. Vi i Norge lever inntil videre trygt og godt i vårt eget lykkeland, men hvor lenge vil det vare før også vi blir nødt til å innføre restriktive tiltak igjen?
Familiens diskusjon rundt om hvorvidt vi skal skaffe oss et husdyr, ble tatt til et nytt nivå det siste døgnet gjennom at vi fikk låne en hund av noen bekjente som har bodd hos oss i drøyt 20 timer. Jeg synes det ble en god test. Junior var allerede etter tur nummer to i går kveld blitt passe lei, og etter hjemkomst i dag, har han fått kraftig omgangssyke som også med stor sannsynlighet kan ledes tilbake til hundepassingen. 1-0 til meg (som ikke vil ha noe husdyr i det hele tatt, men som kan være med å diskutere om hvorvidt vi skal ha en utvekslingsstudent igjen).

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.