Dag 143 (1. august 2020)

Pannevafler – en suksess. Og ja, plastposen ble ryddet bort etterpå.

For en fantastisk dag. Endelig kom sommeren tilbake til landet, og for første gang siden kona og jeg traff hverandre for mer enn 16 år siden, var turen kommet til å stadfeste at vi faktisk kan overleve en natt ute i telt. Vel og merke på den moderne måten. Med kun drøye 500 meter fra parkeringsplassen til teltleiren, kan man tillate å dra med seg en del mer stæsj, så det ble mer glamping enn camping, men flott ble det i alle fall. Hva er vel bedre enn å sovne til lyden fra bølgeskvulp, og hva er vel mer overvurdert enn å våkne til at det blir altfor lyst inne i teltet allerede i 6-tiden? Men for en natt, går det meste.  Når i tillegg været var topp, og alle var enige om at pappas (min) idè om å steke pannevafler over bålet ut i de sene nattetimer faktisk var god, ja da åpenbarte noe som lignet veldig på den totale lykken seg.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.