Dag 141 (30. juli 2020):

I dag har jeg hjulpet min snart 80-år gamle mor å si opp lokalavisa. Det er ikke småtteri, asså! Den har hun abonnert på lenger enn jeg har levd, og på tross av mange utfall opp  gjennom årene, har det aldri medført at hun har gått til det skrittet å si den opp. Hun sa «Du vet, det går ikke an å klage og klage og klage på manglende innhold som aldri blir fulgt opp uten at man til slutt mener noe med det. Så nå er det stopp». Så hun altså. «De skriver jo bare om interiør, nye butikker som har startet opp, og reiseartikler som de har rappet fra andre aviser. Kunne de ikke minste laget noen dybdesaker om Korona for eksempel?». Hun har helt rett. Hadde de ikke skrevet om det lokale fotball eliteserielaget, hadde det vært over og ut for min del også.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.