Dag 136 (25. juli 2020):

Jeg vil ha en liten hund… Det vil si, jeg vil ikke, men noen andre vil.

Junior vil (igjen) at vi skal få oss hund. Det vil si, det er kona som tar det opp i en prat med svigerinna mi, og etter det kommer hele regla. «Vi har jo akvarium, men det er egentlig ganske mye jobb(!), så får vi oss en hund, foreslår jeg at vi kvitter oss med akvariumet. Egentlig håper jeg vi ender opp med en katt. Det er mye mindre jobb». Svigerinna mi legger inn at det er en del jobb med katt også, og viser til diverse erfaringer hun har med å passe andres katter. Marsvin har vi nylig hatt, og det var stas i cirka fem minutter. «En må jo huske at dersom man velger seg en katt eller en hund, har man gjort et valg som man strengt tatt skal leve med den neste 15 årene», sier en klok sjel i blant oss. Jeg vet hva jeg vil ha hvis vi ønsker oss mer selskap. Jeg vil ha ny utvekslingsstudent! De klarer seg stort sett selv, vi kan velge de fra en brosjyre så vi har et visst utgangspunkt, og dersom det skulle være en fullstendig mismatch, er det hele over etter 10 måneder!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.