Dag 133 (22. juli 2020):

Undrenes tid er ikke forbi: Jeg mottok tre henvendelser på denne etikettskriveren via finn.no før det hadde gått et døgn. Gjenbruk er fint.

Det er den store «rydde ut»- dagen, i alle fall i hodet. Det er så mye som skulle vært flyttet på, fjernet eller kastet og jeg hiver meg over oppgaven med stor iver. Bakgrunnen for det hele er at vi har gitt etter for presset, og bestemt oss for å kjøpe enda en TV, og TV’er i dag tar jo ikke akkurat så liten plass. Det vil si, de tar jo ikke så mye av rommet, siden de kun trenger en vegg å henges på eller stå opp i mot, men til gjengjeld trenger du et dertil digert rom for å få avstand nok til skjermen. Presset som jeg viste til, er jeg egentlig litt usikker på hvem som har skapt. Hvem av oss er det egentlig som har det største behovet for enda en tv-skjerm? Jeg konkluderer relativt raskt med at det er meg selv. Ettersom junior stadig blir større, med senere leggetider, trenger far et sted der han kan slappe av ALENE om det trengs
Så derved må det ryddes… QXL, Finn.no, here I come med alt jeg ikke har plass til lenger!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.