Dag 132 (21. juli 2020):

Upsete – Bergensbanen – omkring 1979

Sommeren viser seg igjen fra en side jeg ikke har savnet, i dag våknet vi opp til 10 grader og regn, og litt lengre utpå dagen begynte det å hagle også.  Tør jeg forresten nevne at yr.no spådde strålende vær hele dagen? Vel, det er ikke så nøye uansett siden jeg sitter inne på hjemmekontoret, men jeg kan ikke huske at denne tjenesten har vært så gjennomgående svak over tid.
Broren min sendte meg en e-post i dag med en haug av bilder fra, for meg, kjente steder. Bildene var tatt i 1979, altså for over 40 år siden, på steder langs Bergensbanen mellom Voss og Finse. Likevel var det lett å kjenne seg igjen på så å si alle sammen. Det er rart hvor lite ting egentlig forandrer seg i områder med spredt bebyggelse. Naturen er og blir den samme, i alle fall her og i alle fall for det blotte øyet.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.