Dag 131 (20. juli 2020):

Finnes det noe kjedeligere enn å gå i butikker?

Det er første arbeidsdag etter ferien og den praktiseres fra hjemmekontoret. Som for de fleste andre, er bunken av ubehandlede e-poster av en viss størrelse, men igjen kan jeg ikke fri meg for hvor glad jeg er for å slippe å reise til Oslo for å gjøre dette. Det går minst like fint herfra.
På ettermiddagen, drar kona og jeg til Bauhaus for å gjøre nye fremskritt i et av oppussingsprosjektene våre. Det er nesten like uutholdelig kjedelig som å dra på Ikea, men i tillegg må jeg i denne sammenhengen faktisk ha en mening for at vi skal komme videre. Det vil si, se på noe, se på noe som ser nesten likt ut, se på noe som ser helt annerledes  ut og deretter ta et valg. Og så gjenta den samme prosessen for en 8-10 ting til. Det er ikke til å holde ut….

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.