Dag 128 (17. juli 2020):

Fra Kjøretøyhistorisk museum i Lillehammer kommune

Uansett hvor man har vært på ferie og hvordan det har vært; Hjemturen er lang. Selv ikke en tur på Kjøretøy historisk museum (bildet over) endrer på den saken. Det er noe med det å ikke ha noe å se fram til utenom den grå hverdagen som gjør at klokka og kilometerne beveger seg usigelig sakte når man setter seg inn i det transportmiddelet som skal ta en hjem. Jeg prøver så godt jeg kan å finne noe interessant å tenke på som ikke innbefatter jobben eller arbeidsoppgaver hjemme, men det er ikke så lett. Det beste jeg klarer å fremdrive, er at det fortsatt er tid til å late seg litt på sofaen og se på hva det nå er jeg har «tatt opp» av tv-programmer de siste 3 ukene. Jeg skriver «tatt opp» i hermetegn fordi man jo strengt tatt ikke tar opp ting lenger. Man bare favorittmarkerer noe man har lyst til å få med seg, og så ser man det når det passer. Som mye annet «morsomt man skulle ha gjort», er den lista nå så lang at det vil være umulig å rekke over alt.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.