Dag 127 (16. juli 2020):

Det kuleste ever! Så enkelt kan denne dagen oppsummeres. Jeg må si at jeg hadde ikke helt tenkt så nøye over det vi hadde meldt oss på, annet enn at vi skulle gå mange høydemeter og at det skulle være en hengebro «oppi der et sted» hvor man går over et 160 meter dypt juv. Omtrent det var det visste. Spesielt junior var spent, og gru-gledet seg litt til det. Så viste det seg altså å være så ekstremt mye morsommere og heftigere. Det første vi lærte, var at det var viktig å plante hele fotbladet rett i fjellveggen. Og siden fjellveggen går rimelig rett opp, bestod det kort fortalt på svært mange steder å sette rompa rett ut, holde seg fast i fjellwiren med strake armer, og deretter bare gå rett opp fjellveggen. Og hvis du snudde deg for å se ned, eller bakover om du vil, ble du møtt av en hel fantastisk utsikt ned til de bak deg og videre ned til bygda Loen og fjorden 6-7-8-900 meter nedenfor. Ikke noe for de som har høydeskrekk, men helt ellevilt flott for oss som ikke har det.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.