Dag 126 (15. juli 2020):

Lunde Turiststasjon – Jølster

Planen i dag var å kjenne etter hvordan bena føles etter i går, og svaret på det, er at vi sikkert kunne gått en lang tur i dag også, men siden dette ikke er VM, men ferie, tar vi det pent og bare soser rundt i vakre omgivelser innerst i Sognefjorden. Dessuten kjennes det ut som jeg var på fylla i går, hvilket jeg ikke var, men som skyldes en bror jeg ikke har delt rom med på over 30 år, har lagt seg til en vane som går ut på å gjengi lyden fra et trykkluftborr når han sover. Jaja, man lærer så lenge man lever, hvilket betyr at resten av ferieovernattingene ikke kommer til å finne sted med oss to i samme rom.
Dagens overnatting finner sted i en ferieleilighet på nok et sted som er som hentet ut fra et maleri. Ambassadøren til Sør-Korea bor for øvrig på samme sted som heter Lunde turiststasjon, som ikke har matservering, men absolutt alt annet for oss som liker å klare seg selv, og som ligger en mil fra nærmeste nabo. Norge er herlig.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.