Dag 123 (12. juli 2020):

En ting man kan tillate seg i ferien, i alle fall gjør vi det, er å bestille take-away selv om alle vil ha totalt forskjellig mat. Så bestiller vi først over telefon og internett da, før vi så reiser rundt og samler opp etter en bestemt rekkefølge som avsluttes med den matretten det er mest travelt med å få spist opp med en gang den kommer ut fra ovnen.
Ellers har far i huset, det vil si meg, kommet fram til at jeg tror det ikke er noe å hente på å være tidlig ute med å bestille overnattinger til de stedene vi skal. Det ser i alle fall ut som døgnprisen går opp en hel del når man reserverer en uke eller to i forveien kontra når man ber om en pris «fra i dag til i morgen». Junior synes det er rart at jeg svarer «vet ikke» på spørsmålene hans om «hvor skal vi bo i morgen?». Vi pleier ikke å ha det sånn.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.