Dag 122 (11. juli 2020):

Noen dager er veldig rare. Som for eksempel dagen i dag hvor du står opp om morgenen, været er endelig helt topp igjen, du vet at alt ligger til rette for at det skal bli en fin dag, men likevel har du null energi. I dag skal vi nemlig både ha en fotballtrening, vi skal på kino, og det er en spennende seriekamp i eliteserien å se fram til, men hodet svarer bare med «gjesp», liksom. Hvordan er det mulig? Kanskje er det fordi junior og jeg reiser på fjellet om to dager og at jeg allerede har begynt å tenke på en ny runde med pakking av klær og annet utstyr? Kanskje er det fordi jeg nok en gang har oppsøkt yr.no bare for å skjønne for omtrent tusende gang at det er det bare å spare seg for. Jeg kan likegodt ringe en spåkone, eller slå en terning. Jeg pakker både votter og shorts.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.