Dag 121 (10. juli 2020):

Antall nye smittede i verden nærmer seg en kvart million per dag nå, men vi i Norge kan være svært takknemlige overfor myndighetene som hittil må kunne sies å ha tatt oss gjennom dette på en imponerende måte. Vi kan nesten gjøre det vi pleier, og fra i dag av, kan vi også reise til syden. Selv om den meldingen kom for sent for vår del, er det likevel en stor frihet å få tilbake. Husk at i svært mange land må folk fortsatt holde seg innendørs!
Når det er sagt; 14 dager ferie med de nærmeste med relativt stusselig vær, gjør at man ser fram til at det fra og med neste uke, er andre relasjoner som gjelder. Jeg er likevel særdeles glad og takknemlig for det vi fikk når jeg tenker på de som nå må sitte i karantene inne i en blokkleilighet, hytte, skur eller lignende et eller annet sted i verden sammen med storfamilien og den fortsatte usikkerheten om fremtiden.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.