Dag 120 (9. juli 2020):

Hurra, endelig en dag å se fram til. Vi får gjester fra Vestlandet, og hva er vel bedre å få folk i hus som det alle vi synes det er hyggelig å treffe, og som samtidig synes at vi har et fantastisk fint vær, bare fordi det er oppholdsvær med litt solgløtt. Men hyggelig skal vi ha det, og dersom man starter med å gå 250 høydemeter før man kommer fram til der man har tenkt til å bade, kan faktisk en lufttemperatur på drøye 20 grader kjennes som «ekstremt varmt», særlig blant utrente folk, og alle kaster seg ut i det 15 grader kalde vannet som i fjor sommer holdt minst 23, og uttaler mellom hakkende tenner at «det var skikkelig deilig». Og det var det jo, men det hadde ikke vært det uten den gåturen. Vi må ha på oss minst dobbelt så mye klær når vi går ned igjen. For ingen vil vel bli syke, vil de vel?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.