Dag 116 (5. juli 2020):

Når du har så god tid at du kjører litt, og så enda litt lenger bare for å se om bensinstasjonene har søndagsjustert prisene sine, hvilket de ikke har, ja da har du ikke veldig mye å finne på, ja bortsett fra å kjøre bil da, og lytte til en lydbok du tror aldri vil bli ferdig nettopp fordi du kanskje aldri tar deg den tida det tar å høre etter. Men i dag regner det vannrett, og siden jeg satt meg i bilen under påskudd av å reise for å kjøpe mer nesedråper enda vi egentlig har nok, da er det vel egentlig bare å bli i bilen, og bruke den som en opplevelse, ikke som et fremkomstmiddel.
Utpå ettermiddagen feirer vi et familiemedlem sin bursdag via Zoom, og selv om det nesten bare er voksne som styrer moroa foran de 10-12 kameraene rundt omkring, er det fascinerende å oppleve hvordan alle ser ut til å ha glemt hvordan digitale møter fungere best, og det prates konstant i munn på hverandre, helt til vi går sånn passe lei etter trekvarters tid, og finner på noe annet. Men det var veldig hyggelig å se alle sammen. Det var det.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.