Dag 115 (4. juli 2020):

Jeg vil, på denne dagen som også er USAs nasjonaldag, få lov til å takke yr.no for at sommerferien 2020 offisielt nå er føkka opp. Som jeg fortalte om i går, gikk vi på en aldri så liten smell, og i dag kom resultatet som har forårsaket at 2 av 3 ligger rett ut med feber og vondt i halsen, og hvor jeg kan garantere at i løpet av ytterligere et døgn eller to, kommer moroa til å flyttet seg opp og blokkert nese-, og med litt flaks, øregangene også.
Det er for så vidt en viss trøst i at den eneste som ikke er syk, er meg selv. For når man faktisk har sittet lenge nok og glant ut i lufta fordi de to andre ligger og rister og døser under hver sin dyne, så kommer man faktisk til et punkt hvor det er litt godt å kjenne på at det ikke lenger finnes en eneste forventning om hva denne dagen skal bringe annet enn hva jeg og bare jeg finner ut at jeg vil.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.