Dag 114 (3. juli 2020):

Hva skal vi egentlig med yr.no? Jeg har sagt det før, men nå topper dritten virkelig kaka. Vi står opp til et fantastisk, strålende vær, sjekker møkkasida på nett og finner at de melder at det skal være et fantastisk, strålende vær resten av dagen. Så da pakker vi ryggsekken i henhold til at det skal være et fantastisk, strålende vær og kjører til Verdens Ende, og legger ut på en ganske lang tur som, etter at vi har gått cirka halvveis, ikke lenger oppleves som en tur i fantastisk, strålende vær, men som kaldt og vått ettersom det bøtteregner og temperaturen faller med ti grader på noen få minutter. Vi blir også kalde og våte, og jeg kjenner at jeg BARE VET at noen av oss kommer til å bli forkjøla om en dag eller to, mark my words!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.