Dag 113 (2. juli 2020):

I dag, på det jeg altså kaller dag 113 for Korona-lockdownen av Norge, bestemmer Sverige seg for å innføre reglen om minst en meters avstand mellom folk på utesteder. Ethundreogtretten dager etter oss andre!!! Det er bare å gratulere.
Selv jobber jeg hardt med å komme meg ned i feriemodus, eller rett og slett, venne seg til å gjøre ingenting. Det er derfor det er så viktig å reise bort i ferien. Her jeg ligger nå, er det absolutt ikke noe nevenyttig å ta seg til. Når valgene dine står mellom å se på tv, surfe rundt på sosiale medier og gå tur i regnvær, og du har hele dagen til å få det gjort, har du enormt med tid som du vanligvis ikke har. Jeg tar meg selv i ta oppvasken manuelt og med den største glede, nettopp fordi ikke noe annet står i veien for å stå der og bruke børsten som mikrofon mens favorittmusikken spiller.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.