Dag 112 (1. juli 2020):

Vi blir lei Sørlandet en dag tidligere enn vi hadde planlagt. Når du anser deg selv som en uteperson, men hvor verken vær eller menneskene man omgås er spesielt interessert i å gå ut i dårlig vær, kan vi likegodt finne på noe annet. I tillegg har yngstemann hos dem vi besøker fått feber (hmmm…), så vi setter oss i bilen og går løs på neste etappe som forflytter oss til Nøtterøy. I motsetning til turen nedover, går denne turen fort. Det er absolutt ingen grunn til å stoppe noe sted i gråværet. Vel fremme, må de ivrigste i bilen bade fordi kalenderen visst viser at det er sommer, og de kaster seg uti sjøen som utrolig, men sant nok kan skilte med 23 grader i vannet. Jeg står over. Ikke fordi jeg har noe i mot å bade, eller synes det er kaldt. Men fordi jeg rett og slett sliter med å mane fram lysten til å hoppe til vanns i noe passe kaldt for å komme ut av vannet til noe som er enda kaldere. Den komboen fungerer ikke for meg.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.