Dag 111 (30. juni 2020):

Endelig en Koronagladmelding! På grunn av de nye smittevernsreglene, er det utsolgt i Dyreparken i Kristiansand i dag. Stedet vi har vært cirka 10 ganger før bare de siste årene. Vi får rett og slett ikke tak i billetter. Hadde junior vært lei seg, hadde jeg sikkert følt det litt annerledes, men han bare trakk på skuldrene og lurte på om vi kunne dra hjem en dag tidligere så han kunne få spille Fortnite i stedet, og det skal han jammen meg få. Det er de beste 3000 kronene jeg har spart på lenge.
Før vi drar, tar vi en fotballøkt på en lokal gressbane. Akkurat der må jeg si meg veldig misunnelig på de som bor i grisgrendte strøk. Akkurat som strøk der folk bor litt tettere, vedlikeholder kommunen et sett med baner og klipper og pleier dem etter beste evne. Men her er det knapt mulig å se at noen bruker dem. For en fryd det er å gå ut på slike baner med en fotball.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.