Dag 108 (27. juni 2020):

Det er lørdag og vi reiser langs ekstremt svingete, smale og ensomme veier gjennom tett skog og langs haugevis med tjern, vann, innsjøer eller hva det nå er vi nordmenn kaller slikt til vi kommer frem til Evje hvor Mineral- og Klatreparken er målet for dagens utflukt. Jeg har alltid latt meg fascinere av fritidsparkene vi har i Norge og hvor de ligger. Sommerland i Bø, Hunderfossen Eventyrpark på Fåberg, Kongeparken i Ålgård med flere. Hvem er det som har hatt ansvaret for risikoen i disse prosjektene når de har valgt å plassere de så langt uti gokk som det er mulig å komme? I disse tider, virker de alle omtrent som historien om Pinoccio som stakk av fra sin skaper og endte opp i det forjettede land, langt, langt borte. Men for all del… Isen er god, klatreparken kjempegøy og været fortsatt deilig sommervarmt selv om vi i dag hører vi tordenvær i det fjerne.
Og Mineralparken? Eeehh… En stein er en stein, i alle fall når du er 11 år.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.