Dag 105 (24. juni 2020):

Når man finner ut at det vil ta mer enn tre timer å ta seg tur/retur Oslo, og det i 30 varmegrader, er en av Koronaens positive bivirkninger at akseptansen er høy for at man da heller stiller via videolink. Det er egentlig ganske fascinerende at inntil nylig, var det det motsatte som gjaldt. Hvem synes det er intelligent bruk av den ansattes tid at man må utsette seg for noe sånt? Jeg vil anta at de fleste arbeidsgivere gir f, fordi reise til/fra jobb som oftest ikke regnes som arbeidstid, og derved faller hele tidstapet kun på den ansatte, men det er ikke en spesielt lur strategi dersom trivsel er en del av fokuset.
Ellers måtte FHI i dag (igjen) forklare seg om hvorfor vi bare ikke kan åpne «alt» i Norge nå. Og det på en dag hvor smittespredningen fortsatt er på sitt verste nivå siden pandemien brøt ut. Var det virkelig nødvendig? Lever vi nordmenn så fullstendig i vår egen boble?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.