Dag 103 (22. juni 2020):

Føljetongen om det er fullstendig kaos i Maxbo sitt logistikk-system fortsetter. I går kom en bil med deler av ordren som ble bestilt og pakket i Lier. Men bilen kom ikke fra lageret i Lier. Den kom fra Tønsberg. Så det betyr at det som er ferdigpakket i Lier, må pakkes opp igjen, og det som er levert må fjernes. Og deretter må enda en bil (som betyr ekstrakostnader for Maxbo) sørge for å få levert resten. Og da blir jo spørsmålet; Når kommer det? Det må være vondt for de ansatte å forholde seg til et system som åpenbart lever sitt eget liv.
I går kunne vi lese om at reproduksjonstallet for smitten i Tyskland har økt ganske kraftig, og i dag meldte den hjemreiste utvekslingsstudenten vår at hun var syk med feber og sterk hodepine. Hmmm…..

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.