Dag 102 (21. juni 2020):

Da Koronaen kom farende i mars, kan jeg huske at vi funderte en del på hvor mange- og hvem av de vi kjenner, vil komme til å bli smittet. Nå, 102 dager etter, viser fasiten ingen. Ikke engang en perifer kamerat som hadde vært på skiferie i Østerrike i «de virkelig ille dagene», ble smittet. Jeg vil derfor påstå at i mitt lokalområde, er vi nå ferdige med «bølge nummer 1». Så da bare gjenstår det å se når bølge nummer to kommer. Lite tyder jo på at dette går over med det første.
Ellers har rettighetshaverne til de dyre fotball-ligaene benyttet Koronapausen til å få dyttet inn det de har drømt om i alle år, nemlig en reklamepause midt under kampene. De skjuler dette taktiske grepet bak behovet for at spillerne må innta drikke, men akkurat det behovet har vel ikke endret seg fra hvordan det var tidligere. Personlig synes jeg det er trist, for det kan helt endre dynamikken i en kamp, og det er nesten utelukkende til fordel for det minst konstruktive laget.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.