Dag 101 (20. juni 2020):

Hvor ble det egentlig av familielørdagskosen? Lenge hadde vi en fast tradisjon med å plukke ut en film og sitte sammen og se den bak et godteribugnende stuebord, men nå sklir vi mer og mer over i hver vår sofa med hver vår skjerm. Det eneste som er som før, er godteribordet som jevnlig besøkes av familiemedlemmer som samtidig bærer rundt på den skjermen de ser på. Vel, vel, trøsten får være at kona og jeg i alle fall prøver å finne noe vi kan se sammen, mens junior nok muligens er tapt fram til neste Avengers-film (eller noe i samme gata) slippes en eller annen gang i nær fremtid.
I USA holder Donald Trump sitt første valgmøte i dag, et såkalt massemøte på tross av Koronasituasjonen i landet. Selv om det høres helt ko-ko ut, synes jeg perspektivene likevel er interessante. Der den ene kandidaten tror han er hevet over alt og alle, og til om med bidrar til å øke smitteutbredelsen, har den andre gjemt seg helt bort og viser seg knapt. Ingen av delene høres ut som oppførselen til en leder man ønsker å følge.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.