Dag 100 (19. juni 2020):

Det er dag nummer 100 siden «Koronakrisen» sin begynnelse og dagen kan jo for eksempel feires ved at antall nye smittede på en dag aldri har vært høyere enn i dag. Likevel bryr det oss nordmenn midt i ryggen, og media bryr seg heller ikke, for nå er jo mesteparten av smitten i land vi aldri hører om på nyhetene uansett. Med unntak av USA da, men de lever jo i sin egen boble av rasisme, korona og Twitter-presidenten sin, så alt ramler likesom under radaren. Aftenposten skriver om at Norge nå er det landet i EU/EØS med de strengeste reisereglene, men de nevner ikke med et ord at det antageligvis skyldes at vi har råd til det (enn så lenge). Lurer forresten på hva verden tenker om dette et halvt år fram i tid, men jeg tror svaret vil være at man ikke kunne gjort noe annerledes. Veldig mange vil dø av helt andre ting enn Korona dersom samfunnet ikke er åpent som normalt.
Kl 1440 i dag kom meldingen fra Maxbo om at utkjøringskontoret vil kontakte med for levering av min rest-ordre (se gårsdagens blogg). Mindre enn en time senere står det en diger lastebil ute i veien. På en måte er jeg glad, på en annen måte er jeg lynende forbannet. Når sitter jeg her med dobbelt opp av alt. Jeg trenger for så vidt den andre halvparten også, men egentlig ikke før om tre måneder.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.