Dag 99 (18. juni 2020):

Si meg, er dette den sommeren jeg skal få legge ut for både det ene og det andre for deretter bare å se at pengene blir borte og man sitter der med en slags tilgodelapp? Først var det hotellet på Rhodos, opphold avlyst, men hotellet beholder pengene. Vi får et tilsvarende opphold neste år. Så var det Lufthansa, flyturen kansellert. Flyselskapet beholder pengene, men vi kan få en tilsvarende reise innen utløpet av 2021. I dag har Maxbo meldt seg på i samme klubben. Med et relativt stort oppussingsobjekt i hendene, bestilte jeg varer i nettbutikken deres for nesten 40.000,- kroner. Alt jeg bestilte var på lager, og jeg kunne forvente en leveringstid på noen få dager. Etter noen få dager, kom varer for cirka 10.000 kroner. Resten manglet. Da jeg kontaktet kundeservice for 11 dager siden, kunne de bekrefte at det var en rest på bestillingen, og de lovet å ringe meg tilbake i løpet av dagen. De gjorde de aldri. To dager senere purret jeg de på nytt. Igjen sjekket de opp ordren, bekreftet at noe manglet, sa at det «var rett rundt hjørnet» og lovet at «kjørekontoret vil ringe deg tilbake». Heller ikke denne gangen skjedde det noe. Tre dager etter det igjen, purret jeg igjen. Igjen absolutt ingen informasjon om når jeg kan forvente å få varene, men derimot et nytt løfte om at noen ville ringe meg tilbake hvilket igjen aldri skjedde. I dag ringte jeg for fjerde gang, og nå er det jevnt slutt.
Så jeg dro likegodt til den lokale Maxbo-butikken, kjøpte alle varene jeg savner en gang til, og gjett cirka fire ganger på om jeg skal lage et helvete for dem på de varene som fortsatt ikke er levert, og som «noen kommer til å ringe meg om»…

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.