Dag 98 (17. juni 2020):

Av alle dumme ting jeg har hørt den siste tiden, kommer Arbeiderpartiets kritikk av regjeringen for ikke å kunne garantere for at folks sommerferie kommer til å gå smertefritt med tanke på Korona, ganske høyt opp på lista. Arbeiderpartiet mener at regjeringens reiseråd om at man kan risikere å måtte i karantene dersom det skjer et Koronautbrudd på reisemålet som uholdbart. Hallo??? Hva mener de er alternativet? Å nekte folk å reise noe som helst sted, eller å bare la de dure rundt dersom de kommer hjem fra et område som plutselig har fått påvist utbredt smitte? Synes de ikke det vil være LITT dumt, både for folk generelt og arbeidsplasser spesielt dersom samfunnet vårt må stenge ned i stor stil igjen?
Ellers har det skjedd et lite trendskifte de siste dagene ettersom smittetallene i verden stadig beveger seg oppover, og at flere steder nå opplever at det kommer en ny runde, som for eksempel i Kina. Man må nesten legge til grunn at det er derfor man foreløpig ønsker å vente med kamper i barnefotballen til 1. september. Det er dessverre en trist nyhet til en idrett som har mistet mange barn de siste 3 månedene.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.