Dag 97 (16. juni 2020):

Hva skulle vi nordmenn gjort om vi ikke hadde været å prate om? Det sies at når det gjelder vær, er de aller fleste av oss utstyrt med korttidshukommelse, det vil si vi husker ikke veldig langt tilbake, men jeg tillater meg likevel å mene at da jeg vokste opp, så var ikke sommerdager med temperaturer rundt 30 grader veldig vanlig, og spesielt ikke i juni. Men det har det tydeligvis blitt. Og jeg klager ikke. For meg kan det gjerne bli sydentemperaturer i Norge i hele sommer. Vi kommer oss jo ikke noe annet sted likevel.
En annen positiv effekt av økt fritid, er at når dagen er omme, er det tid til ting jeg normalt ikke bruker tid på, som for eksempel å se en tv-serie. Med tanke på hvor lite jeg ser på sånt, har jeg muligens et dårlig sammenligningsgrunnlag, men serien «Normal People» som er tilgjengelig på NRK for tiden, er noe av det beste jeg har sett på mange år. Snakk om å treffe 20-åras utfordringer med presisjon. Det er sånn at man kan kjenne igjen både seg selv, sine venner, foreldre osv. i svært mange av situasjonene som skildres, og hvor det ligger så mye både i det sagte og i det usagte. Jeg kjenner at uansett hvordan det ender, kommer det til å bli en kjempenedtur at det i det hele tatt har en slutt.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.