Dag 96 (15. juni 2020):

I den store propagandakrigen «Hvem har skylden for Koronakrisen?», har i dag Kina kommet med det som vel må kunne kalles et særdeles spektakulert forslag, nemlig norsk laks! En påstand om at et skjærebrett på et fiskemarked i Bejing inneholdt Koronaviruset, fikk kinesiske myndigheter til å stoppe salg av alt salg av laks med dertil umiddelbar reaksjon på Oslo Børs hvor lakseaksjene stupte. Men hallo… Smitte via fisk? Kjære vene, er det det beste dere kunne komme på? Og spesielt når det kommer fra et land hvor det vel omtrent ikke er registrert en eneste smittet i de områdene som bearbeider laksen. Av alle dumme forsøk på å plassere skyld, eller skape et falskt narrativ, må vel dette sies å komme ganske langt opp på lista.
Et annet forsøk som må sies å ha dokumentert effekt, er dagens forsøk på å få 10 barn til å ta i det de kan på en fotballtrening som foregikk i 30 varmegrader. Skravla gikk altfor mye, og innsatsen var sånn passe helt fram til treneren annonserte at vinnerlaget kom til å få hver sin halvliter med brus etter treninga. Etter det var innsatsen tipp topp. Kanskje ikke veldig overraskende?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.