Dag 95 (14. juni 2020):

I dag har jeg tatt en «fremmed» i hånda, og det attpåtil to ganger på samme møte, det vil si både når møtet startet og etter at det var ferdig! Helt katastrofe egentlig at det ikke står bedre til med refleksene etter over 3 måneder med denne «moroa». Ikkje bra!
Før helga kom for øvrig meldinga om at Eliteserielagene kan ha inntil 200 tilskuere på kampene sine. Selv om både jeg og junior har sesongkort for å kunne se vårt favorittlag, håper jeg plassene går til de ivrigste i supporterklubben dersom disse får stå tett nok til å kunne utgjøre et kraftfullt sangkor. Serierundene fra Tyskland etter gjenåpningen, viser at uten tilskuere er hjemmebanefordelen helt utvisket. Med 200 av de mest ihuga sangfuglene i supporterklubben på plass, håper og tror jeg at noe av denne fordelen vil vende tilbake, hvilket garantert være det beste for oss som følger klubben.
Nå må jeg forresten avslutte. Jeg må ned og se på Martin Ødegaard & co for aller første gang på 3 måneder. Og jeg gleder meg VELDIG!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.