Dag 94 (13. juni 2020):

Det årlige tabelltipset for Eliteserien er i full gang, og nå har vi kommet dit hen at kun tre tommer plasser gjenstår. Selv med resten av tabelltipset foran meg hvor de øvrige 13 lagene står, er det umulig å gjette seg fram til hvem som er det tredje laget ved siden av RBK og Molde, og sånn er det hvert eneste år. Det er egentlig ganske komisk, men det sier vel alt om stabiliteten til resten av lagene.
Noe helt annet jeg har tenkt på i det siste, er fremtidsutsiktene til Facebook. Bruker jeg Facebook mindre nå enn før? Ja. Hva bruker jeg Facebook mest til? Gratulere folk med dagen. Skjer det mye på Facebook som ikke er bra? Oh, yes! Som hva da? Som at jeg daglig får opp linker til såkalte nyheter og hvor man sitter igjen med et inntrykk av at alt som kommer fra kilder du ikke har hørt om, er bare ljug, fanteri og fantasihistorier. Og dataene du deler selges rått til høystbydende.
Det praktiske ved Facebook er jo også borte. Treningstider og annen type organisering er jo flyttet over i egne app’er. Tilbud finner du via Google. Politiske diskusjoner er kun for de modige. Skal jeg komme på noe positivt, er det at man på et visst nivå klarer å opprettholde en viss kontakt med flere mennesker enn man ellers ville vært kapabel til. Men det er også alt.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.