Dag 89 (8. juni 2020):

I dag kom feriepengene mine… på lastebil. Med så stor usikkerhet rundt hva man kan og ikke kan, går en veldig stor del av årets feriebudsjett til oppussing. Det blir interessant å se hvordan både norsk- og utenlands reiseliv ser ut etter ferien for jeg tror det er mange som har tenkt som oss. Det bildet bekreftes i alle fall lokalt hvor «hele nabolaget» ser ut til å være i oppussingsmodus, og hvem kan klandre oss når flere allerede har opplevd utfordringer rundt reiser som allerede var bestilt før Koronakrisen satt inn? Jeg tror mange kjenner på å legge ut for en reise nr. 2 uten å ha fått tilbake pengene for reise nr. 1 (som har blitt avlyst). Ingen har lyst til å gå på den smellen en gang til. Det man tidligere trodde var et trygt regelverk for reiser, var ikke det likevel. Det kommer til å bli en dyr erfaring for samfunnet.
Fortsatt diskuteres helgas demonstrasjon i Oslo heftig. De som forsvarer den argumenterer for at siden saken var så viktig, så er dette greit. Omtrent hvor mange liv synes de det kan være verdt å ofre dersom det blir resultatet?

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.