Dag 83 (2. juni 2020):

Det kan se ut som sommerferien 2021 er i boks. Ja, du leste riktig, sommerferien i 2021. I dag har vi nemlig fått tilsendt e-post fra Lufthansa også om at flyreisen i år kan utsettes fram til og med desember 2021, og ikke april 2021 som de tidligere mente, og som jeg virkelig skulle kjørt de «hard time» for om de hadde stått ved. Som liten forbruker er det ikke mye man har å gå i krigen med, men hvis det er imot er VISA som går til angrep for deg (fordi reisen er betalt med kredittkort), ville nok visa (ho-ho) blitt en annen. Men da slapp vi heldigvis å tenke på det. Da er det bare, som tidligere meddelt, å håpe at verken Lufthansa (lite trolig) eller hotellet på Rhodos (mer sannsynlig) er konkurs før neste sommer.
En ting som ikke er under kontroll, er loddsalget til den lokale idrettsklubben hvor noen, sikkert med gode hensikter, men med begrenset logisk kunnskap, har kommet fram til en betalingsløsning som gjør at de kan ha absolutt null kontroll på hvilke loddbøker som er gjort opp som de skal og hvilke som ikke er det. På Koronavis skulle junior (loddselgeren) notere kjøperens navn og nummer i loddboka, mens kjøperen kunne betale enten kontant eller via Vipps. Men når pengene fra kontantsalget deretter skulle overføres klubben, ville de kun ha elektroniske penger (Vipps). Når det da plutselig ikke lenger finnes noen kobling mellom mobilnummeret man får penger fra og mobilnumrene til de som har kjøpt lodd kontant, blir forvirringen komplett. Godt det fortsatt er mulig å skrive lange forklaringer med kulepenn på forsiden av loddboka 😀

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.