Dag 82 (1. juni 2020):

Det vært skrevet side opp og side ned om hvor mye barn gleder seg til å kunne spille fotball som normalt igjen, og i dag var endelig dagen kommet. Normalt er vi rundt 18 stykker på trening. I dag morges telte antall påmeldte 14, men da treningen begynte kl1730, var antallet som møtte opp 6. Konklusjon; Varme sommerdager med bading og soling trumfer enhver fotballtrening, i alle fall for vår spillergruppe 😀
Selv har jeg brukt to timer av helga til å demontere en gammel platting, mens resten av tiden i stor grad har gått med på å kjenne hvor stiv og støl jeg er i ryggen etter å ha brukt nettopp hele to timer på litt uvant fysisk aktivitet. Det kan jo skyldes at verden rett og slett har blitt for enkel for oss? Etter å ha gjort den fysiske jobben, satt jeg meg ned foran pc’n og bestilte i alt over 200 «treplanker» (dragere, terrasebord m.v.) i løpet av noen få minutter. I gamle dager hadde jeg måttet leid meg en henger og reist land og strand rundt og selv plukket ut disse 200 plankene selv, båret og lagd dem på hengeren, kjørt dem hjem, og deretter lastet dem av igjen. Nå er det bare å lene seg tilbake å se at en lastebil dukker opp med det som en gang var feriepengene mine for 2020 en dag i nær fremtid.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.