Dag 79 (29. mai 2020):

Svenskene har blitt en vits i Norden som det ikke går an å besøke. I dag åpnet Danmark og Norge grensene mot hverandre allerede fra 15. juni hvilket utvider feriemulighetene en hel del for oss nordmenn.  Svenskene holdes utenfor. Jeg vil anta at de som synes de valgene Sverige har tatt, har vært de beste nå ser at også den strategien har sin kostnad, i tillegg til 20 ganger så mange dødsfall som i Norge.
Årets første bad er et faktum. Det hjelper på badelysten når man må gå opp 250 høydemeter for å komme til badeplassen, men det var uansett deilig å være i gang med den sesongen igjen også.
Fattern har definitivt ikke Korona, og takk for det. Til uka kan han begynne å motta besøk igjen også. Det er på tide, selv om begrensningen på kun to besøkende pr. gang, gjør det litt utfordrende for oss som er tre. Men det skal vi nok klare. Kanskje forresten vindusbesøk er like greit?
Det står å lese at nordmenn kjøper byggevarer og sportsartikler for harde livet på nett. Jeg bidrar i så fall med mitt. I dag ble det handlet både kappsag og diverse andre redskaper for over seks tusen kroner direkte fra sofaen. Varene blir levert rett på døra en eller annen gang til neste uke. Det er jo bare helt genialt! Hva som ikke er like genialt, er «klikk og hent» -ordningen som også en del kjeder opererer med. Junior har bursdag i helga, og i dag skulle jeg bare innom og hente gaven vi hadde bestilt til ham. Men tror du den var der??? Nei, den hadde de rota bort. Det var nok dessverre siste «klikk og hent» fra meg. Det koster litt mer å få det hjemkjørt, men da er man i alle fall sikker på ikke å kaste bort tiden sin.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.