Dag 78 (28. mai 2020):

En gang for lenge siden, lærte jeg at dersom man som voksen skulle øke treningsmengden og unngå skader, skulle man aldri overstige 10% av hva man gjorde i forrige uke målt etter to parametre; lengden på treningsøkta ganger intensiteten, begge målt etter en skala fra 1 til 10. Jeg tror at jeg har fulgt den planen sånn noenlunde, men det jeg nok ikke har tenkt på, er at jeg etter at Koronaen traff oss med et smell, generelt beveger meg mye mer enn før utenom trening, og det har jo også en «fysisk kostnad». Så nå er jeg skadet, igjen. Denne gangen i leggen. Ikke veldig, men poenget er at når man nærmer seg 50 er det ingenting som går over på en uke lenger, INGEN TING!
Men vi får avslutte med noe VELDIG positivt. Til uka kan barna både ha undervisning og spille fotball «akkurat som i gamle dager». Det kommer til å bli så bra. Nesten så jeg tenker at vi må legge inn et par treninger hvor vi bare spiller internkamper hele treninga. Kjenner at jeg gleder meg nesten like mye selv.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.