Dag 77 (27. mai 2020):

USAs president Donald Trump truer (forhåpentligvis uten å vite det selv) med å ta sitt eget land et langt steg mot diktatur når han uttaler at Twitter må legges under statlig kontroll etter at tjenesten i dag har merket et par av meldingene hans som «villedende». Presse-sensur er ikke noe vi normalt tenker at amerikanerne er utsatt for, men nå kan det tydeligvis spøke for det også.
Ellers har vi heldigvis nå kommet så langt ut i koronatiden at vi kan gå til fysioterapeuter og legespesialister innenfor idrettsmedisin igjen, men uheldigvis er også alt som før der i gården. Legene mener fysioterapeutene forsøker å hele noe de ikke vet hva er, mens fysioterapeutene mener legene gir deg en diagnose det ikke finnes behandling mot fordi de ikke vet hva det er. Og sånn går no dagan… Egentlig er jeg ganske fornøyd med begge. Det er viktig å få riktig diagnose, og siden denne skaden gjaldt junior og ikke meg, var det ikke så lett for meg å stille noen diagnose enda jeg selv har hatt de fleste skader det går an å ha fra leggen og ned. Jeg vil råde alle med idrettsskader og som sliter med å finne ut hva det er, om å spandere noen kroner på en førstegangskonsultasjon hos NIMI. Da er min erfaring at du får gode svar, og det gjorde vi denne gangen også. Så får det heller være opptil deg selv om du vil ha hjelp av en fysioterapeut fordi du tror at det kan bidra til at skaden heles fortere enn den ellers ville gjort.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.