Dag 75 (25. mai 2020):

Pappa har fått lada batteriene i dag. På et sykehjem, og i hans tilstand, betyr det at han har fått sin annenhver-månedlige dose med B-vitaminer, og det er fascinerende hvor bra de virker. I går var det så vidt jeg kunne skjønne hva han sa. I dag er både stemmekraft og artikulasjon på et helt annet nivå. Merkelige greier!
I dag har jeg også ledet min første fotballtrening på en god stund, og det er bare å erkjenne at det er noe helt annet å være hjelpetrener kontra å ha hovedansvaret. Som hovedtrener må du planlegge økta, tenke gjennom logistikken, lede og involvere de andre trenerne, og også spillerne. Og når du er ferdig, sitter du der med alle tankene om hva som var bra, hva som var mindre bra, om jeg fikk sett- og gitt alle spillerne en god tilbakemelding i løpet av treninga. Og det er her Korona kommer inn, fordi jeg i min analyse av treninga igjen ikke kan få gledet meg nok til vi endelig kan spille vanlig fotball igjen, men når var det igjen? Ble det 15. juni som kulturministeren først sa, eller ble det 1. juni som FIH sa? Jeg leter på nettet. I følge media er det 15. juni, men ifølge Fotballforbundet kan det bli tidligere. Jeg kjenner at det virker som en evighet mellom de to datoene.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.