Dag 70 (20. mai 2020):

For å ta det positive først; Sommerferien 2021 er i boks, det vil si, dersom hotellet fortsatt finnes da. Hvis ikke, har vi vel en forsikringssak. I dag ble vi enige med hotellet om at vi kunne flytte årets opphold til samme tid neste år. En grei løsning for oss, og en meget bra løsning for dem, vil jeg tro, siden de får beholde pengene våre. Men det er tøffe tider. Det ville ikke overraske meg om hotellet er konkurs lenge før neste sesong, men det går an å håpe.
En annen positiv nyhet i dag, er at barna kan få spille fotball som før fra og med juni måned. Det blir veldig bra. I dag har vi vårt svære strev med å få de til å holde en meters avstand når vi forsøker på noe som ligner på spill, noe spillerne også er åpenbart meget frustrert over. Det er ikke naturlig for 10-11-åringer å bråstoppe ved en usynlig linje når man spiller fotball.
Det som ikke var noe positivt i dag, men derimot veldig negativt, er at en av de ansatte på sykehjemmet der min far bor, har fått påvist Korona. Jeg er ikke overrasket over at det kom til å skje en dag, men med de lave smittetallene vi nå har hatt i lang tid, kom det veldig overraskende at det skulle skje nå. For hvem har denne ansatte blitt smittet av? Det finnes jo nesten ikke smitte i samfunnet nå. Vel, samme det. Nå må alle beboerne testet, og det er bare å be om at fatter’n ikke har blitt smittet. Har han det, tror jeg det dessverre han har små sjanser for å overleve. Lungekapasiteten hans er ikke bra, og han har et svakt hjerte. Det høres ikke ut som en vinnerkombinasjon.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.