Dag 62 (13. mai 2020):

Sommerferien i utlandet klamrer seg til håpet. I dag kom nyheten om at Hellas ønsker å åpne grensene sine for turister fra enkelte land, og at Norge er et av de landene man kunne tenke seg å motta folk fra, OG at dette kan skje i relativt nær fremtid. MEN det er bare det, at de norske reiserådene foreløpig ikke er endret, og der frarådes slike utenlandsreiser. Om når Utenriksdepartementet fraråder noe, så gjelder ikke reiseforsikringen din lenger og du må i karantene når du kommer hjem, så det er liksom ikke bare å reise. Mest sannsynlig går ikke flyene heller så lenge det reiserådet gjelder. Og samtidig arbeider antageligvis norsk reiseliv hardt for å presse regjeringen til at nordmenn må feriere innenlands. Men mitt egoistiske håp om en sydentur i sommer, lever i hvert fall fortsatt.
En annen ting som lever, og det i beste velgående, er sommerskolen for barna som kommunen plutselig har funnet ut at kan arrangeres likevel. Det er veldig gode nyheter for mange barn og foreldre, og viser vel at i alle fall vår kommune har råd til å gjøre en prioritering som nok aller fleste hadde avskrevet.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.