Dag 58 (9. mai 2020):

Tro det eller ei, men i dag har vi hatt besøk for første gang på over 2 måneder. Men ikke tenk at alt er som før! Ingen klemming i gangen, og organiseringen rundt middagsbordet og etterpå var nøye gjennomtenkt selv om vi bare var 6 stykker. Det vil si, ikke alt da. Vi tok på den samme sauseøsen, og til kaffen ble det også en del staffasje som flere tok på. Så det finnes forbedringspotensiale. Når dette leses, 4 uker etter at det faktisk ble skrevet, er det forhåpentligvis noe vi bare ler av. Alt vi tenkte på, og som egentlig ikke var noe å bry seg om.
Men tenk om det er slike detaljer når vi treffes litt mer og ikke er perfekte i vår omgang med andre som gjør at vi må stenge ned hele eller deler av landet en gang til? Det hadde bare vært helt tragisk. Og her er vel for en gangs skyld «tragisk» riktig ord å bruke. For stenger vi ned en gang til, vil det garantert skje fordi mange har dødd, og mange, mange flere har blitt syke.
Ellers var det sesongåpning og tidenes besøk i det lokale terrengsykkelanlegget i dag. Heiskøen var på et nivå vi aldri har sett før, og må ha vært over 100 meter lang på det lengste. Tydelig at folk suger til seg enhver moderne fritidsaktivitet som kan bedrives mer eller mindre akkurat som før.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.