Dag 53 (4. mai 2020):

Det går så bra i Norge at enkelte medier nå ikke helt vet hva de skal finne på. For det er jo kriser de lever av! Det er det vi klikker på. I dag har Aftenposten gjort en stor sak av at det kan hende at det norske, såkalte R-tallet er høyere enn det FHI hittil var presentert. Så lenge antall innlagte, antall i respirator og antall nye smittede fortsetter å falle fra et allerede særdeles lavt nivå, tror jeg de skal slite med å overbevise Ola Nordmann akkurat nå. Denne uken blir spennende med tanke på hva mer vi skal få lov til nå. Mitt tips er at det i løpet av uka vedtas at resten av barneskole-elevene får komme tilbake på skolen fra 18. mai. Den store spenningen ligger nok i om topp-fotballen får lov til å starte igjen. Fotball på tv, ville vært et kjempehopp tilbake mot normalen for svært mange av oss.
Ellers har vi hatt besøk av håndverkere i dag som skal gi oss en pris for hva de skal ha for å legge nytt tak på huset vårt. Noen bransjer har det åpenbart ikke så verst. September er svaret på når de kan begynne, dersom vi blir enige.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.