Dag 52 (3. mai 2020):

Kona og jeg diskuterer sommerferien. Vi har allerede kjøpt og betalt en tur som mest sannsynlig ikke blir noe av, men helt sikkert er det ikke. Samtidig er det ingen garanti for at dersom vi kjøper en ny tur, at den blir noe av heller, selv om vi bestiller en tur i Norge. Dersom landet åpnes opp for brått og smittetallene går kraftig opp igjen, kan forholdene endre seg til det verre igjen. Og hvem ønsker vel å betale for to ferier man aldri får oppleve? Nei, det ligger nok dessverre an til at vi må «ta det på sparket» i år. Når det gjelder sommerferier, synes jeg normalt ikke det er noen veldig god plan.
Vi besøker pappa på sykehjemmet. Forrige gang fikk han lov til å komme ut og sitte noen meter fra hverandre, men det var tydeligvis et unntak. Når vi spør om det samme i dag, får vi beskjed om at det dessverre ikke er lov. Pappa selv, sier han trodde tiltakene nå var i ferd med å bli avviklet. Så feil kan man altså ta. Håper han har glemt det i morgen.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.