Dag 51 (2. mai 2020):

Det hersker åpenbart fullt kaos i idretten om hvilke smittevernsregler som gjelder og ikke. Bare uker etter at kommunelegen i hjembyen vår åpnet opp skolegårder og fritidsarealer som barn og unge normalt oppsøker, leser jeg om far og sønn som to ganger har blitt bortvist fra et idrettsanlegg hvor den som bortviser, viser til gjeldende smittevernstiltak. Da må vi nok engang spørre: Hvilke smittevernstiltak? Hvem er det som har gitt disse rådene?
Ikke for det; I en annen kommune vi er på besøk i, har det nå kommet opp skilt med det samme budskapet. Men jeg tar nå uansett med meg noen kjegler, et par baller og junior, og har det gøy et par timer. Personlig definerer jeg det uansett til å være innenfor kravene til organisert aktivitet (vi kjører etter en plan), men hvis ikke tror jeg vi hadde dratt dit uansett. Kan noen være så snill å være litt mer tydelige?
På kvelden viser NRK Spellemannsprisen. Et musikkpris-show uten verken publikum, live-musikk eller andre ting som kan dra opp stemningen rundt prisutdelingen, fremstår som rimelig dølle greier. Finn på noe bedre neste gang!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.