Dag 49 (30. april 2020):

Hurra! Eller… Det startet jo egentlig ganske kjedelig. Sånn er det noen ganger, når det liksom tar litt tid og hva det betyr faktisk synker inn. På sin daglige pressekonferanse kl16, kunngjorde regjeringen at de åpner opp for arrangementer med inntil 50 personer både inne- og utendørs, og at avstanden vil må holde til hverandre, reduseres fra 2 til 1 meter. Først tenkte jeg på dette som et stort gjesp, men det var før alle mulighetene som nå åpner seg, faktisk begynte å synke inn!
For det første må jo dette tiltaket bety ekstremt mye for hotellnæringen som nå kan ta imot delegasjoner til alt fra (små) konferanser til familiefester. For ikke å snakke om alle turisthyttene rundt om i landet. Og kinoer, og trampolineparker og guidede turer til både det ene og det andre!
Og sist, men ikke minst… Vi kan ha det årlige bursdagspartyet for junior sammen med alle vennene hans! De siste årene har vi nemlig gått sammen med noen andre foreldre hvis barn har bursdag på omtrent samme tidspunkt, og så har vi leid oss inn et eller annet sted etter guttenes ønske. Nå kan vi det igjen! For en opptur den festen kommer til å bli etter så lang tid i isolasjon!

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.