Dag 46 (27. april 2020):

I dag har jeg avtalt mitt første fysiske jobbmøte siden tidlig i mars. Det kommer til å finne sted på min arbeidsplass førstkommende onsdag, og det var faktisk kamp om møterommene, så det er tydelig at det er flere som har behov for å møtes face-to-face, selv i disse tider. Jeg tror kanskje vi hadde tatt dette møtet pr. video for tre uker siden, men vi var alle skjønt enige om at effektiviteten for akkurat dette møtet hvor planen er relativt løs, vil bli veldig mye bedre ved et fysisk møte. Og som sagt, er det litt nye tider nå.
Noe som ikke er nytt, men som vi opplever mer og mer av, er svindelforsøk pr. e-post hvor noen utgir seg for å være øverste leder som ber om at noen på økonomiavdelingen skal utbetale penger til en tredjepart. Det er lett å le av dette, men forsøkene blir bedre og bedre, og avsenders e-postadresse ser tilsynelatende ut til å være den samme som sjefens. Godt vi er en såpass liten virksomhet og med en flat struktur som gjør at alle synes det er helt normalt å følge opp en slik e-post med faktisk å kontakte den det gjelder pr. telefon.
På hjemmebane er den store kalkulatoren tatt frem. Med utsikter til fortsatt lav rente en lang stund, og forhåpentligvis fortsatt sikre jobber, er de store og dessverre nødvendige oppussingsprosjektene på vei opp av skuffen.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.