Dag 45 (26. april 2020):

Ryanair har lagt ut flybilletter fra London til Oslo den 8. mai til 8 pund for stykket. Hva er sannsynligheten for at den flyreisen noen gang blir gjennomført? Ikke vet jeg, men svigerinnen min i London har i alle fall kjøpt seg en billett i håp om å få komme hjem til Norge og sin mor for en lengre, udefinert periode. Alt er fortsatt nedstengt i England, og jeg kan se for meg tusen gode grunner til å bevege seg mer eller mindre fritt i Norge, mot kun å få gå ut en gang om dagen i en av Europas største byer, spesielt nå som det går mot sommer.
Det slo meg plutselig at dersom myndighetene snart åpner for at man kan trene fotball som normalt, det vil si med den kroppskontakten man normalt har i den idretten, vil det åpne seg et nytt marked for lag i lavere divisjoner. Restriksjoner på inntil 500 pr. kamp, vil ikke være noe problem verken å overholde eller å håndtere. Og jeg er nesten sikker på at «vi gutta» kommer til å gå på kamp da… For å se et eller annet lokalt lag, og prate piss. Vi trenger det. Sosiale samlinger vi Facetime er ikke noe for oss. Ikke har vi prøvd det, men jeg føler meg ganske sikker på at vi ikke kommer til å prøve det heller. Vi trenger noe felles bakgrunnsstøy, vi trenger en ordentlig match igjen.

Dette innlegget ble publisert i Dagboka. Bokmerk permalenken.